Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontemplation

 

 

I de tystaste stunder

gömmer tillvaron sina

rikaste skatter

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-01-05 12:18



Bookmark and Share


  Feminaz
I tystnaden är det som att man samlar ihop sig själv!
2012-03-20

  Bibbi VIP
Absolut.
2012-02-06

  Prins Hatt Under Orden
Vackert!
2012-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
helt sant, o bra satt
2012-01-18

  Jay Emard
Så bra, och sant! Dessutom ett bevis på att dikter inte alltid vinner på att läsas högt. Orden kan vara starka nog ändå.
2012-01-11

  fillatelli
Underbart !

Att sätta upp på väggen ! :)
2012-01-11

  Wolf Wallström
Ja det som sker tyst sker stort. Det är bara det att vi inte anammar detta som vi borde. Nu påminde Du oss. Tack.
2012-01-09

    ADI Nehlin
visst är det så..kloka ord
2012-01-05

  La Magnólia
Vacker, komprimerad sanning! Tack!
2012-01-05

  Eva Helene VIP
Värt att påminnas om och så vackert formulerat!
2012-01-05

  walborg
Sant och så elegant sagt.
2012-01-05

  Anya VIP
Sanna ord i fint format.
2012-01-05

    ej medlem längre
Vilken skimrande liten juvel du fått ur dig här!!!

Och en stor sanning
2012-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
2012-01-05

  Ninananonia VIP
Absolut :) härligt..
2012-01-05

  Quasimodo
En lite pärla här i din skattkista, där allt finns även om det inte säga i ord!!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP