Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag kan bara inte tvinga mej till att inte tycka om dej...


Ibland kommer känslan...


Ibland
Kommer känslan
Att bara vara nära dej
Ibland
När du vill
Är värre
Än att inte
Vara nära dej alls

Men så blir jag
Mej själv igen
Och tar tacksamt emot
De små stunderna
De korta
Vackra ögonblicken
Av lycka
Av glädje
I din närhet...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-05 14:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
de vackra stunderna man lever med,
känner även lite sorg och vemod och en innerlig längtan...

vackert...
2012-01-06

  Maiah VIP
Pärlor är vad det är...det är fint att samla på dem
2012-01-05

    lory
vilken inspirationskälla
underbart..fint...
2012-01-05

  Minkki VIP
inte alltid lätt att älska, men värt det
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT