Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OANVÄNT CITAT NUMER




Såg minnenas television om rallare
Där en av deras chefer sa
Vi ska ska rädda om statens medel

De finns vissa likheter
Ändå inte för vem säger så idag
Om de inte är, för att ”nära sej själv”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-01-05 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO