Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor frost och hår


Hon har blommor i sitt hår
Sjunger dom
Eller sjöng numer för längesen
20 år sen eller nåt
blommorna har vissnat

Och det är säkert mer rimfrost
Numer
Frostiga skyar ger rimmigt hår
Rimmigt hår som har frost
I




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 16:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sandelin, va?
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO