Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden förliden


Så undrar man
Livet är en flyktig
En lättfångad men lätt förångad kraft
Starkare än döden, ändå dess fånge
Dess hot
Och med tiden så vinner alltid döden
Eller om det är mer att livet förlorar

Rynkor och veck, stelhet och svagare skelett
Ger ryckigare gång
Som en visar som först rör sej spänstigt och lugnt
Till taktfast, en gång i sekunden
Till att, det verkar hoppa flera sekunder
Innan den….

Tiden är livets motståndare
Men den enda källan till förändring
En slags märklig ekvation
Som ekvarerar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-01-05 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO