Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden ter sej som oändlig



Tiden ter sej som oändlig
För den som inte har, pressat program
Men för den med ”pressläggning”
Är den ett obändigt och pressat
Och stressat
Allvarsam…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO