Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går det till när nån förstör liv


Vaksamt spanar hon mot alla faror
Alla hans frestelser
Alla möjliga hot
Fräser som en katta mot konkurrent
Sen

Lägger hon sej säkert ner
Med ryggen mot
Det viktiga är inte, kärleken
Det viktiga är att ingen annan
Får känna den som hon förkastar
Så går det till när nån, förstör liv

Och inte bara
Sitt eget




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-01-05 21:21



Bookmark and Share


  Heavenisaplacenearby
Grym sanning oerhört verkligt!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO