Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en droppe i Kattegatt


När samtalet är över
Så undrar man alltid
Har man sagt
Det man behöver
Eller blev det nåt över som en slatt
I botten av den flaska som slaska
Runt
Eller var det bara sunt
Var det bara, strunt, kvar
Som en droppe i Kattegatt
Som en piss
en Missisippi




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-01-05 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO