Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att vara beroende av någon man älskar. Ni som varit det kan skirva en rad. E Wretling 20 Jan


Du låg inte längre åt min tid


Jag blev bränd/ Livet släcktes ut
Du tog mitt liv/Allt var utan tid
Satsade på att sälja min själ
Glömde att utan dig blev den ställd
Stod i en sval bris och livet tog slut
Du låg inte längre åt min tid -REF

Du sa/ jag är inte din
Livet hade aldrig blivit film
Neonljusen i 200 mil
Jag hade hittat min tid
En avsats/ Ett beslut
Runt omkring mig
Skuggorna reser sig aldrig igen
Du låg inte längre åt min tid - REF

Neonljusen speglar sig i dina öppna ögon
En värld gömmer sig där
Saknad/Tvivel/Begär
Hur länge ska vi leva utan varann
Innan du köper ett förnuft/Ett beslut
Du låg inte längre åt min tid -REF




Fri vers av Wretling
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-01-20 09:53



Bookmark and Share


  trasdocka
den var svår,
eller så är det bara jag som inte kan sätta mig in i den just nu
ovanlig, jag ser hur du utvecklat ditt skrivande. det är väldigt bra,
du har fortfarande kvar dina vackra blödande undermeningar
och jag ryser av direktheten men ändå det dolda som är fritt för tolkning. vackert, eller snanare grymt bra
2006-01-23

  Last Word Spoken
Du är grym och tack för inbjudan till oss som varit där...
Yes!!! Jag har varit där, tyvärr...hehe...nu i efterhand tyvärr..:))

Instämmer med Propella...:))

Älskar Kent jag med och hon
har rätt... ... ... ...

Starkt, berör starkt...känns....
2006-01-20

  Propella
Vet du vad? Det här skulle lätt kunna vara en hit från Kent.
Texten sjunger när man läser den, skulle vara roligt att "höra" den.
Jocke Berg har fått konkurrens :-)
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling