Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...nära...


Det lägger sig en vänlig längtan




Det lägger sig en vänlig längtan
mellan mina ögon och ditt ansikte

Du knycker på nacken
din lugg stryker din panna
smeker bort den grå skuggan
som jag just råkade lämna

När du tittar tillbaka
och skrattar åt tanken du fångade
blir jag äntligen tyst
och förstår vad jag menar

och vad jag mest av allt vill





Fri vers av Steffepeffe
Läst 271 gånger
Publicerad 2012-01-05 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe