Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mission Impossible....vilken töntfilm


Löjligt

Pang pang från leksakspuffror
stunts och en löjlig historia
helt världsfrånvänd
odödliga
ja trams är det

men det kallas filmhistoria
som slutar i en promenad
på den
röda
mattan




Fri vers av Maiah VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-05 23:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha nej kvalité är det ju inte, riktig c-film
2012-01-26

  Lars E Jönsson
Aldrig sett filmen, kanske för jag tycker det är en töntfilm
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP