Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
märkligt stormarna kostar men vederlagen ordnar dom själva, men kanske mer åt varann...


Vattenfall har kostnader



Vattenfall har kostnader för över 100 miljoner av
Stormarna….

Nästan som ett chefsavgångsvederlag
Men då, klagar dom aldrig

Dumdjävlarna…
Uppriktigt sagt… och med eftertryck




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-06 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO