Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortaplan


Och i ynklighetens namn så stoppade den engelska, ”brittiska” regeringen t o m pensionen för de som de kallade ”fega” och som ett ”straff” för deras barn, deras fruar så stoppades eller återtogs den lilla pension de hade, för statens brott, att skicka deras män in i döden…

Där har man alla dessa ynkliga, patetiska övergrepp som man bara kan, komma på egentligen, den engelska, ruttna, historien om feghet, men hos adel och därmed dess officerare mest, men den fanns alltså även på ”hemmaplan”, uppenbarligen.

Om nu ett land som beter sej så kan kallas för hemmaplan…

För vem, för de som orättvist berikat sej

Men för de andra, de normala, de som vi, så var det i princip alltid, bortaplan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-01-06 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO