Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avrättningspålen



Avrättningspålen
Skampålarnas skampåle
De fega officerarna och tillika ofta adel
Den fega adelns mord på det de kallade sina egna

De som vägrade nåt så idiotiskt
Som att vara kanonmat
Löpande in i kulsprute regn
”dö av bly eller stålförgiftning”
Beordrade av lorder, och annan skit

För samhällets överhet såg sej själva för värdefulla
För att själva ”strida” men likt ett schackspel
Så offrade man gärna andra i ett slags
Världens vansinnigaste remi




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2012-01-07 14:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De verkligt modiga är de som totalvägrar.
Vi skapades inte för att bli kanonmat.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO