Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touchmobil


Jag är mobil, sa hon käckt
Jag vill att du rör mej
Som du berör mej
Jag är din touchmobil
Sa hon, övertygande där de satt i bilen
Och slingrade sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 12:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knapphändigt.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO