Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt är vi nästan oskadda

Inatt kan jag inte skriva
om något annat än kärlek
hur sparvar gnager revben
blottar våra hjärtan
och vi behöver ingen hud
vi har varandras
och hur du fåglar kring mitt bröst
som silvertärnor i storm
och det vackraste ljudet
av glas som krossas




Fri vers av Grävling
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-06 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling