Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...undrar...


Tanke...


Jag undrar
Hur livet skulle vara
Om jag en dag
Tänkte en tanke
En enda liten tanke
Där inte
Du är med...?


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-06 09:54



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Prova! (om det är möjligt) Tänkvärda rader
2012-01-07

  Minkki VIP
hisnande. vemodig. som en vindpust - kanske?
2012-01-06

    lory
dagen skulle inte exsistera..det finns inte såna dagar love it love it TT
2012-01-06

  Ninananonia VIP
Berörande tankar..
2012-01-06

  Rise Little One
Det undrade jag med...
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Tomt?
Eller befriande?
Så länge du behöver-tänk-längta
2012-01-06

  Maiah VIP
Det är nog en dag med både tomhetskänsla och frihetskänsla men också en dag där du ger dig själv luft.......
2012-01-06

  Songbird VIP
Det är så det är när Kärleken är..
tills vi når fram till kärleken som ser..
tills vi når fram till kärleken som ser oss
För den vi är och ger ..just.. det..
Ibland får vi leva med tanken om tanken i tanken
Och ibland finns den Gudomliga kärleken alltid där,
Rakt där framför dig, brevid dig.
Den som får dig att känna att du lever.
Allt är början av sin tid..
Tack för dina alltid så fina tankar! :)
2012-01-06

  Baystream
ja, tror vi är många som känner igen oss i dina ord.
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT