Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För när sparandet slår mer än i plånboken för att plånbocken ska ha allt, så... är det inte "kostnadseffektivt"


Sparandets förbannelse


Om man ska spara på den offentliga välfärden
Varför sparar man inte där då
Lär sej kostnads effektivitet

Kanske borde man spara in på resor till Bryssel
Bemanning där och kostnader där
Det är betydligt mer kostnads effektivt

Jag menar, att tjäna in 10 000 på en brysselresa
För motsvarande så måste man,, pruta på kanske
10 pensionärer för de finns inte

så mycket att spara där…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2012-01-07 14:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
Instämmer med föregående talare!
Va ska de ha så höga löner för?
2012-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Sänk politikernas löner.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO