Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FMFY


FMFY
”Four moore Years”
mässade vissa om en president I USA

Risken är att de blir så här med
Med ett tillägg
”Four moore fucking Years”

Allt för att alternativen kanske inte är bättre
Än mer kanske än värre
Om man beräknar alternativen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-07 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Four more freemasonic years.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO