Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GriSarna bökar i leran


Grisarna bökar i leran, av
Hjärtans lust
De äter tills de dör
Äter ihjäl sig

De är liksom politiker och andra ”på toppen” av
Samhälls formationen
De finns inget stopp
Ingen heder kvar eller empati med de

Som inte lyckas snika åt sej
Vi går mot samma som Grekland
Om det fortsätter
”tror de på liv efter jul”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-01-06 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO