Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sexigt för dessa




Gudrun Schyman avgick
Efter en skatteaffär

Mona Sahlin avgick efter sitt missbruk
Av ett statligt kreditkort

Skitsaker,,,, men
Det visar på fartblindheten i politiken

Men det är uppenbarligen inte så ”sexigt”
Att betala skatt för dessa heller…

Eller också är snikenheten viktigare än
Sexigheten…







(skulle det kollas så skulle många fler, få avgå)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO