Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastväsendet nästan i våra dagar


Gamla Rolls Royce
Är kast väsendet exemplifierat
Eller mer kanske
Ståndstaten personifierad
Klassamhällets bekräftelse

När man ser gamla ”rålsar”
Så har de ett förar säte med en vindruta
Sen en inglasad kuvös för den rika
Ägaren ägarinnan
Snabbt så ordnade man värme dit med
"vem brydde sej om tjänstefolket"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-01-06 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO