Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av varm asfalt gör mig alltid så kluven


Jag kan läsa dina tankar!

Nej, det kan jag naturligtvis inte... men 

jag ser B komma efter A långt innan du gör det
och det gör dig alltid en aning kokande

Men det finns alltid något där
Där på vägen från A till B

Vad är det för en fläck?

Ett märkligt tecken som jag brukar missa 

Varför vill jag bara trampa till det!?

Och jag ramlar som vanligt ner i en svart gegga
och hör hur du drar igång tillplattningsmaskinen

Hinner precis kravla upp därifrån och ställa mig vid sidan om
och (lite motvilligt) beundra ditt hantverk 




Fri vers av Almagrundet
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-01-20 21:53



Bookmark and Share


  Cris
Den här är underfundig. Väldigt bra trots att man kan se nästa steg kan man vara där och klampa ....
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet