Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet har sina egna stigar


Inte önskad men ändå älskad

Jag var inte önskad
men ändå älskad

Familjen var stor
men jag var inte i vägen

Jag tyckte om pappa
men jag undrar om han
överhuvudtaget visste att jag fanns där

Mamma du var alltid upptagen
men du verkade veta att jag klarade mig

I skolan satt jag tyst och läraren
hon tyckte nog det var skönt att
jag var osynlig

men visst gjorde jag mig synlig och hörbar
jag ritade och sjöng
men
det dög inte, inte i frökens värld

Jag fördes hemifrån
jag saknade, tänkte ensamma tankar,
visste inte var jag hörde hemma
jag bara fanns, andades......

Det var bara några dagar i mitt liv
och jag kunde gått vilse

utanför, ensam i en värld
som jag inte hittade i

men

någon måste ha gått bredvid mig
någon MÅSTE ha hållit min hand




Fri vers av Maiah VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-06 21:30



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Känns igen
2012-01-07

  Peter Stjerngrim VIP
Du berör på ett alldeles speciellt nära sätt och vis ...
Igenkänningsfaktorn blir på något sätt lite högre
än den borde vara ... men ditt sätt att förmedla
lämnar utrymme för mig som läsare att känna in mig och skapa mig en egen relation till det du berättar ...
Tack!
2012-01-06

  Hanna Mari Wallin
en känsla i dina ord som berör mig starkt

stor applåd!!!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP