Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet varför jag gråter. Jag älskar dig och du är inte här.


Hundar gråter inte som vi

Jag måste dig
villkorslöst och skärrat
den allra sista drontens flockrop
och Lajkas ogreppbara ensamhet
jag skriver dig intill mig
tecknar nyckelben och ärr
jag behöver dig
livsfarligt och alltför sent
nattens vilsna hundar
tassar över ordlösa papper




Fri vers av Grävling
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-06 23:48



Bookmark and Share


  Nanna X
jag gråter med dig, vet hur det känns
2012-01-10

  Casbah* VIP
svårt att andas när man läser denna text som slänger ut en i universum och hjärtats sorg
2012-01-08

    ej medlem längre
Läser tio snyggt ihophållna rader i smärta. Och den expanderar stort som ropet.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling