Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Om så alla sviker mig.

Sviker aldrig jag mig.


Jag tror på kärleken.

Trots allt som var.




Fri vers av Amorina
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina