Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du är så himla fin" och rödvin

Vill inte hoppa i,
bli blöt,
allt kommer att svämma över ändå och
snart kommer du ju att ringa,
det vet jag
"Det är ingen mening att jag badar nu!"
Han, den andres, ben mot mina,
fyra stycken i ett litet badkar
åtta ben och ett krossat hjärta

fast den här gången är det inte mitt

"Vem fan ligger med någon en gång och struntar sedan i den helt och hållet?"
Vem gör så?
Jag




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 721 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta