Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tidig våraning

 

ljuset
tränger sig obevekligt genom isbarriären
med spjut av diamant

kvällarna blå
trädens nakna grenar
skälver av osynlig förväntan

säg inte
att jag inte ska ta ut våren i förskott
- i efterskott har jag ingen glädje av den!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 22:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Ljuset triumferar.
2012-01-08

  ULJO
Det finns hopp för framtiden
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger