Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr byggde de sen la S ner



Man köpte varje järnväg som blev till salu
Och la ner densamma
Allt skulle gå med lastbil sa man
Så man la allt krut på vägarna
Och hur många hundra eller tusen som dött
Av den anledningen vet man inte…

Nu på senare år snackar man gärna om järnvägen
Men man gör rätt lite egentligen
Långt ifrån vad man snackar om
Men man ”glömmer” de som inte bor
I de tätorter som man tänker sej trafikera
NU är det politik mycket mer än funktion
Som gäller…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO