Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockelbo limerick


En pojke kom till storstan från Ockelbo
Han var mer försigkommen än man kunde tro
Från gymmet han avancerade så snabbt det hinns
Så ett tu tre hade han avancerat, till prins
Nu räknar han fjärilar å Haga-ro




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO