Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialdemokratin


Socialdemokratin verkar behöva

Socialhjälp….


social hjälp med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-01-09 19:50



Bookmark and Share


  LassO
sparkar inte men spottar gärna på en del av dess toppar, som snackar om soildaritet men bara skor sej själva... (grisarna på Djurfarmen)
2012-01-09

  Mats Henricson
Lite taskigt att sparka på dem som redan ligger........
2012-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Har jag gått och lagt mig så...
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO