Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack vare bron eller? Det skulle ju bli så bra, efter bron, "kontakt med Europa"


Tombstone i Skåne


Apropå Malmö och dess rykte
Som nåt slags ”Tombstone”
Det är OK Corall där varannan dag
Verkar det som

Säger man åt där
Att de ska ”få sej ett skjut”
Så tolkas det nog mer bokstavligt
Än man vill tänka egentligen

Och en patron
Är inte som vi skämtsamt säger här
Mer nåt slags bokstavligt tomt som en hylsa
Eller känslorna på dessa ”västern parodier”

Eller mer tragedier
De tragiska
Tomma töntiga människor som behöver vapen
För att visa sej på styva linan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO