Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kulorna spelar de ingen roll

För kulorna spelar de ingen roll
De drivs av krut
Krut som betalar både Nobla pris
Och s k fredspris

Krut som drivit människors elände
I mer än 100 år
Inte så nobelt men… ändå…
Men för kulorna spelar det ingen roll

De dödar, oavsett
Eller skadar
Men kulorna tänker inte de gör inte skillnad på folk
De dödar och skadar alla som de möter….


I hastighet…
I hastig hets... ofta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO