Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta sorgsamma


Svarta sorgsamma lik
Som inte förstått att de är döda
Än
Som fladdermöss utan vingar

I flyglöst och fruktlöst tillstånd
Som fyllda med kors
Av den sorgliga modellen
Äter som vredens druvor

Varje gång…
Ensam sång
Där t o m tonerna är belagda
Med frost




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-01-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO