Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar vad du gör


Jag undrar vad du gör, idag
Är kroppen svag, stark
Är din längtan med
Längtar du, efter

Är själen fri, flygande
Tjälen, tar du mark
Är lusten, din vaken
Eller fruktar du draken

Är din själ klädd
Eller naken
Simmar du motströms
eller driver med, som laken




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO