Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpa och lödder


Nuduschad
Doftar jordgubbe
Och äpple står det på flaskorna
Dricker wild berries
I alla fall så står det så
På flaskan….

Jag ger alltså ett bidrag
För den kemiska industrin
Den med färg och dofter
Tillsammans med en miljon till
Eller kanske fler

Blir det dagens bidrag
Till reningsverket
Skumt så det förslår
Rena såpan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-01-22 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO