Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaaaa, en blyg och hämmad man. En stor uppgift framför mig verkar det som. Och här räknas inga misslyckanden in...


Vi kvinnor vill ha förspel i dagar, vet du inte det?

 

***********************
Du tar på mig

Men du rör inte vid mig

***********************

Armen slappt liggandes

Över min bröstkorg

När du kan kupa din hand

Över mitt högra bröst

Smeka min bröstvårta styv

Med ett retfullt löfte

Om vad som komma skall

Men inte nu

 

Dina läppar vilar

Overksamma

Mot min skuldra

 

Naken hud mot din utandning

Varför kysser du den inte

Och fortsätter upp

Mot nacken

Där alla rysningar bor

 

Förstår du inte mina vridningar

Eller när jag för dig

dit jag vill ha dig

 

Smek mig

Hetsa upp min kropp

Kyss mig

Rulla mig styv

Mellan dina fingertoppar

 

Tryck dig hårt mot mig

Fladdra med din tunga

Över alla erotiska landskap

Som du kan skapa

Under dina händer

 

Få upp min andhämtning

Strö stjärnglans i min blick

Tänd eld på mina kinder

Och kupa din hand

Där vulkanen öppnat upp

 

Utvinn mig

Få mig att rinna över

Så jag kan ta emot

Hela dig

 

Som en viskning

I trädtopparna

Innan vi hamnar

I orkanens öga

 

Så... jag förstår inte

Din tunga arm

Över min kropp

När den böjer sig runt den

 

För jag vet att du kan

Men bara bakom

Den stängda dörren

När dagen runnit ut

Och natten blåst bort

Alla hämningar

 

Men älskling

Vi kvinnor vill ha

Förspel i timmar

I dagar

 

Vet du inte det

Så har jag för alltid

Förlorat dig....




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-08 08:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du får ju visa honom denna texten så hettar han nog till:)
2012-01-10

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2012-01-09

    ej medlem längre
Underbart, så härligt öppet och ärligt.....det är ju så här det är, så här enkelt...eller svårt....
2012-01-08

    lory
aleluja

bravo du fina hetlevrad kvinna

gillar texten MYCKET
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Skulle nog inte ens klara efterspelet nu längre.
2012-01-08

  Ola Rydberg
riktigt bra och välskrivet
gillade
tex
(smek mig hetsa upp min kropp
kyss mig rulla mig styv
mellan dina fingertoppar)

eller
/ strö stjärnglans i min blick
tänd eld på mina kinder/

snyggt skrivet och lycka till med mannen
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya