Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken man eller far


Det sägs att en ”pappa” lämnade
En son i kylan utan ytterkläder
Efter en innebandy turnering

För att ”han var missnöjd” med prestationen
Han tyckte att pojken kunde ta sej hem
Från Uppsala till Stockholm, själv

En ynklig typ som varken är
Man
Eller pappa….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO