Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experter


Experter
Dessa förbannade experter
På allt
Som ska kunna allt
Och ibland tänker man på Myrdal
Alva Myrdal skulle snacka barnfostran
Och familjeliv men hennes son
Säger inga blida ord om det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 19:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis. Jag har läst hans böcker där han skildrar uppväxten.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO