Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumbröderna


Pensions pengar för c:a
4 000 000 000 luras vi på årligen
ja vi, alltså ”köparna”

och snuten säger:
”Vad ska vi göra åt de”?
De lägger ner allt

De resonerar inte som normalt tänkande folk
”man driver in det största först”
Utan mer som kronofogden i Dalarna sa

Redan på 80 talet….
”vi har så många små fall så vi hinner inte med de stora”
och man kan undra om det är ett krav att vara idiot för att bli kronofogde….

Om man ser ovan så verkar det vara nån slagds underlättnad
I alla fall… liksom hos snuten dårå
”Kronkalle och snuten” = dumskallarna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO