Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roll a lång


Ingen säger nåt om Kinas ockupationer
Varför
Ingen säger nåt om Kinas dödsstraff
Varför
Ingen säger nåt om Kinas tvångsförflyttningar
Varför
Ingen säger nåt om Kinas miljöförstöring
Varför
Ingen säger nåt om Kinas övergrepp på befolkningen
Varför

Är det pengarna som styr
Man vill inte riskera att hamna i onåd…
Bara pengarna som styr, tydligen
Omvänd kolonialisering eller nåt
Vad heter Volvo på kinesiska?
”Roll a lång” eller?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-09 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO