Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens tiger


Nattens tiger är tyst
Som sig bör
För en tiger är ljudlös
Det är liksom ordets innebörd
Den ryter inte den är tyst
Det är vad den gör


Som på jakt smygande
Och tystnaden skrämmer
Det susar av tystnad där, utanför
Som inför en blodig slakt
Som inför en övermakt
Men den har väl sina randiga skäl
Att tiga

Tystnadens skräck och rädsla




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO