Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maud lämnar ännu sina spår i landet, och de är inte granna....


Myndighetsskojerier



Sverige ska få en ny ”spelmarknad”
Med ”privata initiativ”
Med tanke på elpriserna
Och pensionsbluffarna

Så varför ska vi ha ytterliggare en möjlighet
För ”bondfångare” och storskojare
De blåser oss svenskar på
Miljarder och helt utan åtgärd

Från myndigheterna
Det verkar som om skojarna får mer och mer
Fritt att härja mot oss
Vanliga människor…




(tacka Maud för det)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2012-01-09 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO