Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinpälsarna



När man åker till Afrika och "skjuter vilt"
Så blir det att dra av moms
För företaget får ju betala

Istället för att man drar av pälsen
För såna småaktigheter sysslar inte
En ”storviltjägare” med


”de riktiga svinpälsarna”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-01-10 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO