Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanerna


Man talar om orkaner som kommer in
Men de politiska exprimenten då
Orkaner namnsätts numer alltid
Ska vi kalla exprimenten för
”Borg, Reinfeldt, Schlingman eller kanske Maud”
eller rentav ”Moungkhaemmaer”

Och dom kommer alltid att köraktigt
Gemensamt ”råma”
”Privat näringsverksamhet”
Eller nåt…
Lika förödande som orkaner
För svenska folket
Men utan, förvarning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-01-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO