Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Med sträng kontroll"


Äldrevård på ackord


Och Stockholms ”äldrevård”, eller ska man säga Carema är i ”ropet” igen
Nu har man mätt tiden som de behövande har beviljat
Och den faktiska

Huruvida de tar betalt för allt den tid som inte gjorts
Verkar lite, svårt att överblicka…
Men vissa fick mindre än hälften

Och man fick garanterat betala för mer än hälften
Så nu flyttar man focus med ett slags ”stämpelsystem”
Troligen så blir det lite rättvisare för vårdtagarna

Men knappast för de anställda som denna gång
Råkar illa utMan undrar när dett ”jätteexpriment” eller ”hjärteexpriment”
Ska överges, eller om, kanske när Maud behöver hjälp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO