Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdkokt


Allvarligt talat
Kan en kock vara hårdkokt
Eller kan han bli grillad
Eller rentav ”rå”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO