Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bush ville ge ett religiöst sken


Bush ville ge ett religiöst sken
Sen starta han ett krig
Ett som han inte ens kunde sluta
Avsluta sitt krig

Men de religiösa i USA prisar han
Som är själva fan
Men det är tydligen helt ok, där
Att bete sej så här

Att va helt utan moral, i praktiken
Att stå för lögn och förtal, i tragiken
Att låta sina soldater köra stridsvagn över liken
Att sen lämna de döda som påkörda djur, i diken

Man hoppas att de blir lite ”bush röjning”
I alla fall moraliskt och praktiskt
Och nån mer dubbelmoral töjning
I det som är faktiskt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 00:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ännu ett bevis för att kristendom och politik inte har med varandra att göra. De är en omöjlig kombination.
Jerry Falwell drog sig tillbaka från politiken och bestämde sig för att ägna sig uteslutande åt att förkunna evangeliet. Ett riktigt ställningstagande och ett bevis på att han öppnade sitt hjärta för sanningens Ande.
Och jag tror att det finns många kristna i USA som inte alls stöder frimuraren Bush.
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO