Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå Bonde söker fru, istället för ko, dårå, typ...


Kling klang bjällra




Kling klang bjällra
Provar med att kuuuula lite
FRUUUERA FRUUERA
FRUUUUUUUERA
Bonde söker fru

Ja eller en ko och i bästa fall
På 2 ben…. Och 2 spenar…
KOM LILLAAA PUUUULLAN DÅ
PULLERA PUUUUULLERAAAA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 16:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja olika äro synvinklarna... själv har jag sett ett enda avsnitt och därmed inget mer :)
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO