Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gillade ragga tjejer


Han gillade ragga tjejer
Och hade en rejäl kula

Han var en sån där
Flirtkula tror jag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-01-09 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO